top of page

Instruktörer

Karl & Bettan

Karl och Elizabeth, kanske mer kända som Karl och Bettan, är ett danspar som tävlingsdansat och undervisat tillsammans sedan 2015. 

Paret är flerfaldigt svenska- och nordiska mästare i Bugg och fortfarande aktiva på tävlingsgolvet.

Undervisningen har under tider varit heltidssysslan för paret med deltagare i alla nivåer, allt från socialdansaren till andra A-klasstävlande.

 

Dansglädje, dansanthet och lekfullhet är ord som paret gärna vill värna om, både i egen dans och vid utlärning. 

 

De båda började bugga vid barnsben och har under denna pågående resa hunnit med en rad andra swingdanser så som bland annat Boogie Woogie och Rock 'n' Roll! Men buggen är och förblir navet i deras arsenal.

Benjamin & Angelika

Angelica & Benjamin började tävla tillsammans 2002, 2003 vann paret SM junior-divisionen och 2006 vann de sitt första SM i huvudklass. Genom åren har det blivit flera mästerskapsmedaljer. De har även tränat och tävlat i andra swing-danser, bland annat Boogie Woogie och har varit med i landslaget och deltagit i ett flertal NM, VM och EM.  Deras mål är att aldrig sluta utvecklas som dansare och lärare.  

 

Angelica och Benjamin har utbildat dansare i Sverige sedan början av 2000 och älskar att träffa dansare och bidra med sin kunskap, med fokus på dansteknik, partnerskapsfärdigheter kombinerat med musikalitet och danskänsla

Karl Bettan.jpg
Angelica Benjamin.JPG
bottom of page