top of page

Band

Sannex

Sannex är bandet som hyllas av både recensenter, musiksverige och inte minst publiken och ligger i framkant för hur ett band kan följa med i tiden med ändå behålla sina rötter. Bandet satsar alltid hårt på att bredda sin repertoar och därmed nå en bredare publik som kommer ut, inte bara för att dansa utan även för att "lyssna". 

 

Med Melodifestivalen 2021 i ryggen och ihop med det internationella skivbolaget WARNER vill de nu visa Musiksverige hur dansband 2.0 låter!  

 

Flerfaldigt guldklaven-vinnande och grammisbelönade Sannex gör alltid sitt yttersta för att publiken ska få en minnesvärd kväll. Allt från glada bugglåtar till eftertänksamma ballader. Med bredd som signum är målet den absoluta toppen.

Per-Håkans

Per-Håkans  bildades 2011 med målet att leverera dansant musik för såväl ung som gammal.

Sannex.jpg
perhakans.jpg

Emilio Walter

Född år 2006 och uppvuxen i Kristianopel i sydöstra Blekinge. Emilio har, trots sina unga år, redan hunnit med ett debutalbum med låtar han skrivit själv. Han har också framträtt i Nyhetsmorgon TV4, Bingolotto, Allsång på Skansen samt Owe Thörnvist 90 års firande, då han framförde "Boogieman Blues". I år spelade Emilio på Dansbandsveckan i Malung.

Emilio inspireras b la av The Refreshments, The Playtones, Owe Thörnqvist, Jerry Lee Lewis och Robert Wells.

Emilio-Walter_edited.png
bottom of page